Rosenserien räddar huden från vårvädret

Den här tiden på året är tuff och tärande på oss alla, inte minst huden. Efter flera månader av att varit instängd bakom sjalar och halsdukar, attackerade av isande vindar och berövade på den lilla fukt de lyckats uppbåda ska de nu utsättas för stark vårsol och pollen. Det är inte riktigt rättvist hur mycket huden behöver utså. Tack och lov för Rosenserien, en uteslutande ekologisk hudvårdsserie från Roses from Nature som levererar fukt, smidighet, lindring och väldoft.

Oavsett om du är en tonåring som kämpar med oljig hy, en nybliven förälder eller en senior som hanterar effekterna av ett liv väl levt, så har Rosenserien något för dig. Jag uppskattar när produkter är vackert paketerade men det är ändå de verksamma ingredienserna som spelar störst roll. Med Rosenserien får man det bästa av två världar. Förpackningarna är vackert minimalistiska och praktiska men det är de ekologiska och naturliga ingredienserna som är de verkliga stjärnorna hos Rosenserien. Arganolja, rosenvatten, aloe vera, avokadoolja, sheasmör, havtornsolja, E-vitamin och omega 3 fettsyror är bara några av de hälsosamma och vårdande ingredienserna som återfinns i Rosenserien.

Mina personliga favoriter är kroppsoljan med havtorn. Jag älskar att använda olja som mjukgörande, speciellt på särskilt torra partier så som armbågar och på handryggen. Att den dessutom innehåller naturliga vitaminer och doftar fantastiskt av rosor är ett enormt plus. En annan räddare i nöden är Rosenserien lip balm. Våren har alltid varit den tuffaste tiden för mina läppar. Nariga, fnasiga och ibland till och med blödande, ger mina läppar mig massor med problem. Ibland ända från december till april. Tack och lov för min favorit lip balm red berries från Rosenserien (finns även med blåbär eller jordgubb). Med ingredienser så som bivax, rapsolja, E-vitamin och bärextrakt behöver jag aldrig vara orolig att jag skadar mina redan såriga läppar med skarpa kemikalier.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *